Praktijk Monique Croes

 

 

 


Mijn naam is Monique Croes, orthomoleculair therapeut volgens klinische Psycho-Neuro-Immunologie en NAET therapeut. Ik ben 44 jaar, getrouwd met Alan en moeder van 2 zonen, Alex is 12 en Tim 10 jaar. Na 12 jaar in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, heb ik de keuze gemaakt om opnieuw te gaan studeren en een eigen praktijk op te zetten om mensen en dan vooral ook kinderen te helpen. Sinds 2006 heb ik nu mijn prakijk waar ik met veel plezier en voldoending in werk omdat ik al vele mensen heb mogen helpen om hun klachten te verbeteren.

Ik ben via mijn oudste zoon in aanraking gekomen met de resultaten van de behandelingen via NAET, een allergie-eliminatie techniek gebaseerd op Chinese geneeskunde. Om hier een praktijk in te mogen beginnen, wordt geëist vanuit NAET dat er meer kennis is dan alleen van die techniek. Een reguliere HBO-medische basiskennis anatomie, fysiologie en pathologie was het eerste waar ik aan begon. En al snel had ik een vierdaagse inleiding Orthomoleculaire geneeskunde gevolgd als basis om iets meer over voeding te weten. Dit leek me wel zo handig bij allergieën en ik wil ook gewoon weten wat ik aan het doen ben.

Bij Van Nature (nu heet het Natura Foundation) heb ik de basisopleiding van een jaar Orthomoleculaire geneeskunde gevolgd en het was eigenlijk vanzelfsprekend dat ik doorging naar de 2 jarige PNI opleiding. Ik heb beide jaren gevolgd en deze in januari 2009 afgerond met het examen waarvoor ik geslaagd ben. Door mijn drive om goed werk te leveren ben ik constant bezig met bijscholing en intervisie met collega´s. Tevens heb ik een contract met Natura Foundation waar ik les geef en examinator ben aan de orthomoleculaire kPNI opleidingen.

Naast de eczeem, astma en hooikoorts, heb ik me in eerste instantie gespecialiceerd in ADHD, autisme en aanverwanten. Hierbij combineer ik alle kennis die ik heb, maar juist ook de NAET. Inmiddels zijn we een paar jaar verder en merk ik dat bijna alle klachten een eigen oorzaak hebben, wat maakt dat ik nog steeds graag allerlei soorten klachten help verbeteren. Van vermoeid, pijn, darmklachten, hormonale problemen, psychische aandoeningen, huidproblemen, kortom, door de brede kijk van de Psycho-neuro-immunologie is er vaak een zodanige ingang dat ik kan meehelpen dit te verbeteren tot zelfs geheel op te lossen. 

Mijn eigen levensstijl is er ook door beïnvloed. Ik heb vis leren eten, drink nu geregeld een glas goede rode wijn, en ben bezig met sporten (hardlopen en mountainbiken). Ook de rest van de familie wordt verwend met dagelijks lekker gevarieerd eten, veel vers fruit en groenten en knoflook.

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl