Praktijk Monique Croes

 

 

 


De intake is een heel belangrijk startpunt. Daarom trek ik er ook veel tijd voor uit, ca. 1,5 uur maar het loopt ook wel eens uit.
Als voorbereiding raad ik aan om thuis al vast gegevens verzamelen over de historie.

Veel van mijn collega's werken met vragenlijst die vaak vooraf worden ingestuurd. Ik heb er voor gekozen om dit niet te doen. Daar dan niet vaak duidelijk is wat de relevantie is ten opzicht van de hulpvraag. Maar ook de verbanden er tussen. Zelfs als ik al een half uur met mensen aan de telefoon heb gezeten voordien, ga ik toch weer helemaal blanco beginnen.

Ook wil ik niet opnieuw doen wat mijn collega's ervoor al hebben gedaan. Zeker bij chronische klachten is het zaak om juist uit te zoeken wat nog niet boven tafel is gekomen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de verbanden tussen bepaalde klachten en systemen in het lichaam duidelijk worden. Met een mooi woord wordt dit Deep Learning genoemd.

Hoewel vaak na de intake de rode draad of waar het begonnen is wel duidelijk is, is het soms mogelijk dat een aantal oorzaken aan het begin hebben gestaan. Indien nodig zal ik adviseren om aanvullend onderzoek te doen. Dit kan varieren van bloedonderzoek via de eigen huisarts, tot aan specialistische urine of ontlastingsonderzoek via specifieke laboratoria.

Ook maar ik gebruik van energetische apparatuur die ik heb, zie hiervoor de informatie over de LIFE. Verbluffend vaak herkennen mensen de uitkomsten van deze scan appatuur met hun klachten, waardoor deze informatie weer verwerkt kan worden in het behandelplan.

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl