Praktijk Monique Croes

 

 

 


Bij de eerste afspraak, de intake, neem ik de tijd om alle klachten en symptomen te bespreken. Dit duurt circa 1,5 uur. Wat heb je, sinds wanneer, hoe voelt het aan, zijn er andere klachten waarvoor je niet bij mij komt, etc. Wat heb je geprobeerd, wat hielp, wat niet, wat een beetje. Kortom, de hele historie op het gebied van klachten. Hierdoor kunnen we op zoek gaan naar de oorzaak om het vervolgens te gaan verbeteren.

Omdat ik naast de NAET ook andere mogelijkheden heb, geef ik dan een advies waar we het beste mee kunnen beginnen. Mijn specialisme is het herstellen van immuunsysteem gerelateerde aandoeningen, vooral de chronische. Maar als je hieronder de lijst bekijkt van de klachten zal je merken dat dit erg uitgebreidt is. Dit komt omdat de meeste ziektebeelden een heel andere oorsprong hebben dan je verwacht.

Omdat veel klachten voort komen uit een verstoring in de darmen, zal daar vaak begonnen worden. Afhankelijk van de soort klacht en de 1e diagnose wordt al vaak tijdens de 1e afspraak een allergie behandeling of een scan met  de LIFE gemaakt. Uitleg van de apparatuur is hiernaast terug te vinden.

Lijst met te behandelen symptomen

  KvK: 09166772      Huisregels     Algemene voorwaarden     Disclaimer      Webdesign by Webenlogo.nl